skip to Main Content

Heb jij een schisis of ken je iemand met een schisis en wil je helpen Schisis Nederland vorm te geven? Dan is dit je kans. We zijn op zoek naar een bestuurslid.

Schisis Nederland is de vereniging van en voor mensen met een schisis, Pierre Robin sequentie en het Stickler syndroom. Schisis Nederland is een relatief jonge vereniging met ambitie. Met het programma van Schisis Nederland willen wij mensen met een schisis en iedereen die nauw betrokken is bij de zorg en/of behandeling van een schisis, een plek bieden voor vragen, ervaringen en ideeën. Dit lotgenotencontact, maar ook informatievoorziening en belangenbehartiging zijn de speerpunten van de vereniging.

Hiervoor werkt Schisis Nederland werkt samen met vrijwilligers, behandelaars en zorgorganisaties. Vanwege het vertrek van een van de bestuursleden zijn we op zoek naar een nieuw bestuurslid, dat zich in wil zetten voor onze achterban en zo een steentje wil bijdragen aan de ambities en plannen van Schisis Nederland.

Bestuur

We vergaderen eenmaal per maand met het voltallige bestuur met uitzondering van de zomermaanden. De overleggen vinden grotendeels online plaats. Voor Schisis Nederland hanteren we een tijdsbesteding voor de vereniging van enkele uren per week, mede afhankelijk van activiteiten in bepaalde periodes. Voor de uitvoerende zaken, zoals de financiële- en de ledenadministratie, neemt Schisis Nederland diensten af van de Stichting Het Landelijk Bureau.

De functie

Als bestuurslid beslis je mee over onderwerpen die tijdens de bestuursvergaderingen aan de orde komen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan diverse werkzaamheden of activiteiten die de revue passeren.

Wij bieden

  • de kans om je in te zetten voor mensen met een schisis;
  • de kans om te bouwen aan een vereniging met ambitie en ideeën;
  • goede professionele ondersteuning;
  • een interessante bestuursfunctie bij een boeiende vereniging!

Wij vragen

  • bereidheid om mee te denken en uitvoerende taken op je te nemen;
  • proactieve houding: doen wat je zegt, afspraak is afspraak;
  • affiniteit met de doelgroep;
  • goed kunnen samenwerken;
  • lid zijn van Schisis Nederland dan wel lid worden van Schisis Nederland.

Reageren

Voor meer informatie of interesse in de functie, kun je mailen naar [email protected].

Graag maken we kennis met je!

Back To Top