skip to Main Content

Schisis Nederland is de belangenvereniging voor mensen met een schisis en hun naasten. Wij bieden betrouwbare informatie over en ondersteuning bij de behandeling en zorg rondom schisis en brengen mensen met elkaar in contact om hun ervaringen uit te wisselen. Daarbij werken we nauw samen met professionals.

Werkgroep Werving en Bereik

Schisis Nederland zoekt vrijwilligers voor de nieuwe werkgroep Werving & Bereik (WEB). De opdracht voor WEB is het bereik van Schisis Nederland te vergroten, zodat meer mensen gebruikmaken van onze website en profiteren van onze activiteiten. Daarnaast krijgt WEB de opdracht om door gerichte acties het ledenaantal van Schisis Nederland te verhogen.

Wie zoeken we?

Als lid van deze werkgroep heb je affiniteit en/of ervaring met communicatieactiviteiten, je bent handig in het gebruik van social media en je bent betrokken bij iemand met een schisis, of hebt zelf een schisis. Ook kun je enkele malen per jaar beschikbaar zijn voor overleg en ben je bereid om eventueel tussendoor zelfstandig taken voor de werkgroep uit te voeren.

Mogen wij op je rekenen? Mail dan je gegevens, voorzien van je motivatie naar [email protected].

Back To Top