skip to Main Content

Momenteel wordt hard gewerkt aan de website mijnschisis.nl. De website wordt gemaakt in samenwerking met de Nederlandse vereniging voor schisis en craniofaciale afwijkingen (NVSCA) waarin alle schisisteams vertegenwoordigd zijn.

Het is de bedoeling om op de website betrouwbare informatie te geven en veel ervaringsdeskundigen aan het woord te laten. Voor de website worden films gemaakt waarin ouders en kinderen vertellen over hun ervaringen. Informatie wordt hierdoor makkelijker toegankelijk.

Een begeleidingsgroep met daarin specialisten vanuit verschillende schisisteams waarborgen de inhoud. De website wordt gemaakt door RQB-films dat vanuit de VU en ACTA al vele jaren ervaring heeft met het geven van informatie over schisis in diverse films en DVD’s. De website inclusief films wordt betaald door de Stichting ter Bevordering van de Orthodontie (SBO) onder leiding van prof em. dr. B. Prahl-Andersen. Jarenlang stond zij aan het hoofd van de orthodontisten opleiding van ACTA, de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit.

Back To Top